Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Lik uw vingers af bij deze borrelhapjes!

Iedereen herkent het wel: het is weer die tijd van het jaar, u bent jarig! Omdat u uw verjaardag al zo vaak hebt overgeslagen, voelt u zich nu genoodzaakt om uw verjaardag voor uw vrienden, familie en collega's te vieren. U heeft niet zoveel zin om uren in de keuken te staan en daarnaast vindt u het lastig om een aantal feestelijke borrelhapjes te bedenken die niet al te veel tijd in beslag nemen. Dit doet voor veel jarigen af aan de feestvreugde. Laat uw feestvreugde niet langer verpesten: hieronder staan een aantal soorten borrelhapjes die u op elk feestje kan serveren. U zal merken dat deze hapjes bij een heel divers publiek in de smaak valt. Eet smakelijk!

Frisse carpaccio salade

Geeft u liever de voorkeur aan een wat luxer hapje om uw feest zo wat meer cachet te geven? Ook dat is zeker mogelijk. Ons assortiment bestaat namelijk ook uit wat culinairere hapjes. Een verkwikkende carpaccio salade is misschien een geschikt borrelhapje voor u! U hoeft helemaal niet veel moeite te doen om dit mooi op tafel te serveren: u zet het zo in elkaar. De carpaccio legt u namelijk onderop. U bestrooit de carpaccio vervolgens met tomaat, parmezaanse kaas en de bijgeleverde pijnboom pitten. Daarnaast wordt dit hapje geleverd met stokbrood, dus u kunt tijdens het eten van de salade genieten van een warm stukje brood. Al met al, een feestelijk hapje dat binnen een handomdraai gemaakt is. Ideaal!

Luxe wraps

Een ander populair borrelhapje zijn wraps. Deze kunt u zelf helemaal personaliseren in een stijl die u bevalt. Zo kunt u als het ware uw handtekening achterlaten op uw borrelhapjes, hoe leuk is dat?! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wraps met zalm, zodat u zich nabij de oceaan waant.. Uw gasten zullen hun vingers aflikken bij zulke heerlijke wraps!

Een andere mogelijkheid is om de wraps wat tropischer te maken. U kunt hierbij denken om wat zomerse vruchten in de wraps te verwerken, zoals mango. Mango gaat daarnaast heel goed samen met avocado en gerookte kip. . Een zeer origineel hapje waarbij u even met uw gedachten naar een zomers oord kan gaan. Dat is nog eens heerlijk ontspannen. U komt echt even tot rust als u dit heerlijke borrelhapje in uw mond proeft. Succes gegarandeerd!

Haal de ware keukenprins(es) in u naar boven en maak een van bovenstaande borrelhapjes. Til uw verjaardag naar een hoger niveau door uw gasten deze overheerlijke hapjes voor te schotelen. Veel succes!

 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram