Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Zakelijke premium catering

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Heerlijke Borrelplank hapjes voor elke gelegenheid

Het maakt eigenlijk niet uit wat u precies organiseert, iets bijzonders kunt u er altijd van maken. Een gezellig buurtfeest, de viering van een verjaardag, een receptie ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, zomaar een borrel voor vrienden en bekenden: onze borrelhapjes passen altijd en ze zullen u en uw gasten verrassen door de heerlijke smaken en de mooie presentatie.
Een borrelplank maakt van elke reden tot samenkomen een feestje!

Borrelplank hapjes gaan er altijd in!

Als u gasten ontvangt, is een lekker drankje uiteraard van belang. U wilt uw gasten graag het beste geven en ervoor zorgen dat ze zich welkom voelen. Maar een hapje erbij zorgt voor dat extra accent, iedereen geniet daarvan! Borrelplank hapjes zijn dan altijd een goede keuze. Tijdens het bijpraten of tijdens een korte presentatie is het altijd lekker om een hapje te kunnen nemen. En u heeft er zelf geen omkijken naar; wij zorgen dat u onze borrelplank meteen kunt neerzetten of rond kunt laten gaan en dat het er geweldig uit ziet. En uiteraard is de smaak ook goed voor elkaar!

Borrelplank hapjes, Voor ieder wat wils.

Uw gasten zijn allemaal verschillend en een ieder heeft een andere smaak, een andere voorkeur of andere wens als het om hapjes gaat. Wij verzorgen borrelplankjes met een grote variatie, waarbij aan iedere specifieke wens voldaan kan worden. Kijkt u eens op onze website wat er allemaal mogelijk is. Heeft u misschien ook al gezien dat er een heerlijke borrelplank Tapas beschikbaar is? Maar misschien heeft u liever een ander thema als het om onze borrelplanken gaat. Of een combinatie van meerdere smaken. Wij staan open voor al uw vragen.

Kwaliteit staat voorop!

Zoals we al eerder genoemd hebben, is het fijn als een hapje er smakelijk en mooi uitziet. Daar hechten we veel waarde aan en daar doen we ook ons best voor. De presentatie is belangrijk en zorgt ervoor dat mensen met enthousiasme een hapje pakken. Maar de smaak is natuurlijk van nog grotere waarde! Wij zorgen altijd voor kwaliteit en stellen hoge eisen aan de producten die wij gebruiken. De ingrediënten die wij gebruiken zijn altijd vers. Dit proeft u ook. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat de borrelplank hapjes heerlijk smaken. We willen graag dat u met plezier terugdenkt aan wat er is gegeten en dat uw gasten er ook nog lang over zullen napraten.

Een goede service voor tevreden klanten.

Wij willen graag dat het samenwerken met ons een prettige ervaring is. Daarom vinden wij een goede service heel belangrijk. Naast dat onze hapjes van hoge kwaliteit zijn, kunt u onze service nog verder uitbreiden. Wij kunnen de gehele catering voor u verzorgen. Kijkt u daarom op onze website: www.hapjesbesteld.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is, waar wij bezorgen of hoe u contact met ons kunt opnemen. Wij staan staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u via een contactformulier op elk gewenst moment van de dag uw vragen stellen. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram