Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten
0184 208 500

Hapjes bestellen

Zakelijke premium catering

Heerlijke hapjes bestellen voor elke gelegenheid, cateringservice.

Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Hapjesbesteld voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gerard Kok via info@hapjesbesteld.nl of op 085-0604827.

Hapjesbesteld

Heerlijke Borrelplank hapjes voor elke gelegenheid

Het maakt eigenlijk niet uit wat u precies organiseert, iets bijzonders kunt u er altijd van maken. Een gezellig buurtfeest, de viering van een verjaardag, een receptie ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, zomaar een borrel voor vrienden en bekenden: onze borrelhapjes passen altijd en ze zullen u en uw gasten verrassen door de heerlijke smaken en de mooie presentatie. Een borrelplank maakt van elke reden tot samenkomen een feestje!

Heerlijke Borrelplank hapjes voor elke gelegenheid

Als u gasten ontvangt, is een lekker drankje uiteraard van belang. U wilt uw gasten graag het beste geven en ervoor zorgen dat ze zich welkom voelen. Maar een hapje erbij zorgt voor dat extra accent, iedereen geniet daarvan! Borrelplank hapjes zijn dan altijd een goede keuze. Tijdens het bijpraten of tijdens een korte presentatie is het altijd lekker om een hapje te kunnen nemen. En u heeft er zelf geen omkijken naar; wij zorgen dat u onze borrelplank meteen kunt neerzetten of rond kunt laten gaan en dat het er geweldig uit ziet. En uiteraard is de smaak ook goed voor elkaar!

Borrelplank hapjes, Voor ieder wat wils.

Uw gasten zijn allemaal verschillend en een ieder heeft een andere smaak, een andere voorkeur of andere wens als het om hapjes gaat. Wij verzorgen borrelplankjes met een grote variatie, waarbij aan iedere specifieke wens voldaan kan worden. Kijkt u eens op onze website wat er allemaal mogelijk is. Heeft u misschien ook al gezien dat er een heerlijke borrelplank Tapas beschikbaar is? Maar misschien heeft u liever een ander thema als het om onze borrelplanken gaat. Of een combinatie van meerdere smaken. Wij staan open voor al uw vragen.

Kwaliteit staat voorop!

Zoals we al eerder genoemd hebben, is het fijn als een hapje er smakelijk en mooi uitziet. Daar hechten we veel waarde aan en daar doen we ook ons best voor. De presentatie is belangrijk en zorgt ervoor dat mensen met enthousiasme een hapje pakken. Maar de smaak is natuurlijk van nog grotere waarde! Wij zorgen altijd voor kwaliteit en stellen hoge eisen aan de producten die wij gebruiken. De ingrediënten die wij gebruiken zijn altijd vers. Dit proeft u ook. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat de borrelplank hapjes heerlijk smaken. We willen graag dat u met plezier terugdenkt aan wat er is gegeten en dat uw gasten er ook nog lang over zullen napraten.

Een goede service voor tevreden klanten.

Wij willen graag dat het samenwerken met ons een prettige ervaring is. Daarom vinden wij een goede service heel belangrijk. Naast dat onze hapjes van hoge kwaliteit zijn, kunt u onze service nog verder uitbreiden. Wij kunnen de gehele catering voor u verzorgen. Kijkt u daarom op onze website: www.hapjesbesteld.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is, waar wij bezorgen of hoe u contact met ons kunt opnemen. Wij staan staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u via een contactformulier op elk gewenst moment van de dag uw vragen stellen. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Borrelhapjes

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
  • Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
  • Maandag tot en met zaterdag
  • Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)

Borrelhapjes bestellen

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.

Luxe borrelhapjes

Vanaf €45,-
Bekijken

Tapas

Vanaf €54,95
Bekijken

Borrelplanken

Vanaf €32,50
Bekijken

Vegetarische hapjes

Vanaf €16,95
Bekijken

BBQ

Vanaf €7,50
Bekijken

Eenvoudige borrelhapjesschalen

Vanaf €22,50
Bekijken
Gourmet schotel bestellen

Gourmet

Vanaf €16,95
Bekijken

Salades

Vanaf €5,-
Bekijken

Warme borrelhapjes

Vanaf €0,45
Bekijken

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.