Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Catering op maat Naaldwijk

Heerlijke hapjes bestellen voor elke gelegenheid, Catering op maat Naaldwijk .

Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Hapjesbesteld voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gerard Kok via info@hapjesbesteld.nl of op 085-0604827.
Check Postcode
Of bekijk alle locatie waar we brengen
Alles op een rijtje

Onze heerlijke hapjes
categorieën:

Luxe borrelhapjes
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
Hapjesbesteld

Ontdek onze nieuwe luxe hapjes in schaal vorm.

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk. Samen zoeken wij naar mogelijkheden om uw verjaardagsfeest, familiediner of bedrijfsborrel volledig naar uw wensen in te richten. U kunt voor de catering gebruik maken van complete arrangementen. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om een arrangement, zoals een borrelplank, helemaal naar wens samen te stellen. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Bekijk de shop & bestel!

Geniet van uitstekende service en ons werkgebied

Hapjesbesteld betekent uitstekende service. Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Catering op maat Naaldwijk .

Hapjesbesteld vervult van begin tot het eind uw catering wensen vanuit Sliedrecht en omgeving tot 60 km rondom. Oftewel van Uithoorn tot Zundert en Hoek van Holland tot Nijmegen en alles wat in die cirkel zit. Of u nu een feestje thuis wilt geven of een (kerst)borrel op uw werk, wij verzorgen alles: van koude tot warme buffetten. U kunt al bij ons terecht vanaf één schaal borrelhapjes. Voor een buffet is 20 personen het minimum en voor een barbecue zijn wij vanaf 10 personen al van de partij.

Heeft u catering nodig? Neem dan contact op met Hapjesbesteld, Catering op maat Naaldwijk . Wij geven u graag persoonlijk advies en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bellen of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om samen naar jullie wensen te kijken. Hapjesbesteld is onderdeel van Cateringservice De Gelegenheid.

Catering op maat Naaldwijk
Naam(Vereist)
Soort aanvraag(Vereist)
magnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram