Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Steel de show met deze eenvoudige feestelijke hapjes!

U kent het vast wel: u wilt een feest geven maar weet niet wat u uw gasten moet voorschotelen. Iedereen wil het liefste uitstralen dat hij of zij uren in de keuken heeft gestaan om de overheerlijkst gerechten op tafel te kunnen toveren, maar hier niet al te veel moeite voor doen. Dat klinkt voor velen echter als een droom, die nooit werkelijkheid wordt. Dat is vanaf nu verleden tijd! Hieronder worden een aantal feestelijke borrelhapjes uitgelicht die het altijd goed doen op feestjes en andere partijen. Doe er dus vooral uw voordeel mee! Succes gegarandeerd.

Feestelijke hapjes:rolletje met kruidenroomkaas en verse zalm

Dit hapje doet het altijd erg goed, omdat het nogal culinair aandoet. U smeert de tortilla in met de roomkaas en bekleedt deze met de plakjes gerookte zalm. Top de tortillarolletjes af met wat kruiden (u kunt daarbij denken aan dille en bieslook bijvoorbeeld). Daarna rolt u de tortilla op en snijdt u de tortilla in kleine stukjes. U plaatst tenslotte de rolletjes op spiesjes. Een prachtig gezicht: het lijkt op een soort mini-sushi. Overheerlijk!

Feestelijke Hapjes luxe: Cocktail garnaal met frisse komkommer en avocado

Dit hapje valt bij iedere gast in de smaak. Het is een lekker verkwikkend hapje dat u weer even alert maakt en opfrist. Een onmisbaar hapje voor bovenop de borrelplank! De garnaal plaatst u bovenaan het prikkertje. Onderaan de voet van het spiesjes bevindt zich een plakje komkommer. Het binnenste van de komkommer is gevuld met een frisse avocadocrème (guacomole). Een zeer klassiek hapje met een groot bereik. onderdeel van Luxe feesthapjes

Een bladerdeegsnack van Parmezaanse kaas en luxe asperges

Bladerdeeg is een onmisbaar product op een feestje. Het is iets wat het beste in alle hapjes naar boven brengt. Deze bladerdeegstengels zijn bovendien nog eens gezond ook, omdat ze een asperge omringen. Omhul de groene asperges met bladerdeeg. Rasp daarna de Parmezaanse kaas erover en klaar is kees. Een echte showstopper!

Italiaanse bruschetta

Bruschetta is een kleine Italiaanse amuse, maar ook op Nederlandse feestjes doet dit hapje het goed. Allereerst snijdt u een stokbrood in stukjes. Voor een wow-effect stopt u het stokbrood eerst nog even onder de grill, zodat de bruschetta lekker knapperig wordt. Daarna snijdt u tomaten in kleine stukjes en mengt u deze met een paar teentjes knoflook. Doe er nog wat basilicum en olijfolie bij, en u heeft het perfecte mengsel voor boven op het brood. Dat is genieten met een grote g! Doe makkelijk bestel HIER onze Italiaanse schaal

Exotische pizzarolletjes

Deze pizzarolletjes zijn een echte hit en ze zijn ook nog eens onwijs simpel te maken. U heeft pizzadeeg nodig, pizzasaus, gegrilde paprika, geraspte kaas en een paar plakken salami. Plak de plakken pizzadeeg aan elkaar zodat u een groot pizzadeeg krijgt. Besmeer dit pizzadeeg met de saus en bestrooi dit deeg met de salami en de kaas. Rol vervolgens het pizzadeeg op, zodat u een bolletje krijgt. Snijd deze bol in zo'n 20 stukjes. Bak deze vervolgens goudbruin in de oven, zodat de pizzarolletjes een heerlijk korstje krijgen. Als de rolletjes uit de oven komen, is het verstandig ze nog even te laten afkoelen, omdat de kans groot is dat u uw mond verbrandt. Dat zou zonde zijn! Uw gasten zullen hun vingers erbij aflikken. Het is ook zo'n hemels recept!

En, heeft u ook zo'n trek gekregen van bovenstaande hapjes? Duik dan nu de website in en BESTEL voor een spetterend feest dankzij deze feestelijke hapjes. Dat wordt een knalfuif!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram