Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Borrelhapjes catering op zijn best

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Goedkope hapjes verjaardag 

Een verjaardag om nooit meer te vergeten
Heeft u een verjaardag op de planning staan? Misschien helpt u mee met de verjaardag van een vriendin of bent u zelf jarig binnenkort. In beide gevallen is het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering.   Dan komen wij, Hapjesbesteld, goed van pas met goedkope hapjes verjaardag

Wij richten ons op het maken, presenteren en leveren van goedkope hapjes verjaardag. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat gerechten samen te stellen waar al uw gasten van zullen smullen. Met ons uitgebreide aanbod aan hapjes zit er voor elke gast wel iets bij. Maar waar kunnen we u zoal mee van dienst zijn?

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram