Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Premium catering

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Heerlijk samen aan de gourmet !

Als je verzekerd wilt zijn van een gezellige avond, dan zet je het gourmetstel op tafel en gaat iedereen lekker zelf bakken. Zelfs als je niet echt een sterrenkok bent, weet je met een goed georganiseerde gourmet nog een heerlijke maaltijd voor je eigen neus te zetten. Niet voor niets blijft gourmetten één van de populairste bezigheden van het land. Met Kerst, met Pasen, met Sinterklaas of gewoon zo maar tussendoor wordt het gourmetstel met regelmaat uit de kast gehaald voor een heerlijk avondje tafelen.  

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor elke gelegenheid
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram