Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Zakelijke premium catering

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Hapjes schaal bestellen

 Hapjes schaal bestellen bij Hapjesbesteld.nl voor uw volgende feestelijke gelegenheid

Organiseert u binnenkort een leuk feest bij u thuis of op het werk? Komen er veel mensen en weet u niet waar u moet beginnen? Bestel uw borrelhapjes dan makkelijk en snel online. Onze cateringservice is gespecialiseerd in het verzorgen van mooie en lekkere hapjes, welke wij op een mooie manier op schalen presenteren. De borrelhapjes bezorgen wij   bij u op de gekozen locatie. U hoeft dus niet meer zelf uren in de keuken te staan om hapjes te maken voor tientallen mensen om uw gasten toch te voorzien van de lekkerste borrelhapjes.

Verse koude hapjes en hapjes in glaasjes, samengesteld voor u
Om u tijd te besparen hebben wij standaard een aantal schalen met de lekkerste hapjes en hapjes in glaasjes samengesteld. Onze hapjes maken wij altijd klaar met de beste en 100% verse ingrediënten. Om de versheid van onze gekozen ingrediënten te garanderen, maken wij de hapjes kort voor deze bij u bezorgd worden.

Bestel uw koude hapjes en hapjes in glaasjes online via de online shop
Via onze online shop kunt u kiezen uit meerdere schalen met borrelhapjes, gemaakt van de beste ingrediënten. Met vlees, vis of vegetarisch. De keuze is aan u. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u de gekozen schalen of borrelhapjes in uw winkelmandje plaatsen. Maak vervolgens een account aan of log in als u al een account heeft. Vul al uw gegevens in en de gegevens van de locatie waar wij uw borrelhapjes mogen leveren. Daarna kunt u uw bestelling aan ons betalen. Bij ontvangst van uw betaling gaan wij op de dag van uw feestje voor u aan de slag. Zo zorgen wij er voor dat uw hapjes vers en op tijd bij u geleverd worden. Bestel dus snel hapjes voor uw volgende feestje! 

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram