Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Zakelijke premium catering

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Hapjes voor bij de borrel kan altijd!

Winter, zomer, herfst of lente. Kerst, verjaardag, nieuwjaar, goed nieuws of gewoon voor de gezelligheid. Waarom dan ook en wanneer dan ook: Hapjes voor bij de borrel kan altijd.Omdat u of uw naaste jarig is. Of omdat u uw vrienden al zo’n tijd niet heeft gezien. Omdat u gewoon zin heeft in iets gezelligs. Hoe fijn is het om uzelf te omringen met mensen die u graag mag en samen te genieten van een lekker drankje en overheerlijke hapjes? Wij begrijpen als geen ander dat dit de leuke dingen in het leven zijn. Het leven mag gevierd worden! En voor úw borrel hebben wij de perfecte borrelhapjes.Wat u wil? Lekkere Hapjes voor bij de borrel

Wellicht heeft u al op onze website www.hapjesbesteld.nl gekeken wat we allemaal in ons assortiment hebben. Heeft u bij de mooie foto’s van de heerlijke hapjes al zitten likkebaarden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Want u kunt uit zoveel kiezen. Hapjes koud en warm, borrelplanken, luxe hapjes, vegetarische hapjes, tapas: er is ontzettend veel mogelijk. U kunt combinaties kiezen, u kunt uw speciale wensen met ons bespreken. U kent uw vrienden en bekenden het beste en u weet wat ze lekker vinden. Als u er dan voor kiest om een borrel te organiseren, is het heel fijn als iedereen geniet van wat er aangeboden wordt. In de zomer zult u wellicht eerder kiezen voor koude hapjes voor bij de borrel. Terwijl u in de winter misschien ook wat warme hapjes erbij wilt hebben. Een combinatie is natuurlijk altijd een goed idee!

Borrelhapjes van hoge kwaliteit

Onze hapjes voor bij de borrel voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo werken wij alleen met dagverse producten. U bent dan van hapjes voorzien die qua smaak optimaal zijn, omdat ze vers zijn! Het oog wil ook wat, dus wij zorgen er altijd voor dat de hapjes er goed uit zien. Het is soms bijna zonde om je tanden er in te zetten, maar ze zijn zo lekker dat iedereen dat natuurlijk gewoon doet. Wij weten zeker dat u complimenten krijgt over wat u serveert. Uw gasten zullen hopen dat u snel weer zo’n fijne borrel organiseert!

Service staat voorop

Wij hebben maar één wens: dat u als klant ontzettend tevreden bent. Als u zich geen zorgen hoeft te maken om borrelhapjes, kunt u uw onverdeelde aandacht aan de gasten geven. En dat is ook heel wat waard! Wist u trouwens dat wij de hele catering voor u kunnen verzorgen? Wij verzorgen dan ook de drank, dan heeft u echt uw handen helemaal vrij. Kijkt u maar eens op onze website: er is heel veel mogelijk. Bekijkt u ook onze arrangementen eens of onze mooie borrelplanken. En heeft u al gezien dat we ook uw barbecue geheel kunnen verzorgen? Op onze site kunt u ook zien waar wij zoal bezorgen. Maar uiteraard kunt u ons altijd bellen als u vragen heeft. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. En krijgt u ons onverhoopt niet te pakken of wilt u graag de vragen eerst even per mail stellen, dan vindt u het contactformulier ook op www.hapjesbesteld.nl, onder het kopje ‘contact’. Wij staan geheel tot uw dienst en verheugen ons er op uw borrel te verzorgen!

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram