Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Lekkere hapjes bij de borrel gaat er altijd in

Zo'n gezellige avond, u kent dat wel. Onverwacht komen vrienden aanwaaien en u schenkt een lekker glaasje in. Altijd gezellig als er gewaardeerd bezoek komt. Een goed gesprek en een goed glas erbij en natuurlijk hoort daar iets te knabbelen bij. Tot in de late uurtjes. En dan bedenkt u zich. U heeft niets in huis. Maar we houden allemaal van lekkere hapjes bij de borrel. U trekt bezorgd de kasten open en de lege planken staren u aan. Wat nu, waar haalt u zo snel borrelhapjes vandaan. En u vraagt zich af hoe het zo ver kon komen dat u niets, maar dan ook niets in huis heeft gehaald.

Lekkere hapjes bij de Borrel(planken)

Ook op televisie is er vaak aandacht voor het maken van de heerlijkste borrelhapjes. En u zit met uw vrienden of bekenden aan een lekker glaasje wijn, of een lekker koud biertje, maar lekkere hapjes bij de borrel dat wordt een uitdaging. Vanmiddag was u druk, dus dat tripje naar de supermarkt nog snel uitgesteld naar morgen. U verwachtte niemand, dus dat kon makkelijk. En nu is het te laat. Uw gedachten gaan koortsachtig op zoek naar een oplossing. Dit zijn van die momenten die we geen van allen graag meemaken. Het voelt ongemakkelijk en het schaamrood staat u op uw kaken. Hoe verkoopt u dat aan uw visite? Wat vertelt u uw vrienden? Dit willen we nooit meemaken.

Geen tijd om lekkere hapjes bij de borrel te maken?

Hoe vaak horen we onszelf niet verzuchten hoe druk we zijn, hoe weinig tijd we over hebben. De tijd gaat snel, we hebben allemaal veel om handen. Uren in de keuken staan om lekkere hapjes bij de borrel te maken, wie heeft daar tijd voor. Hoewel het soms heel leuk is en met alle kookprogramma's die ons laten zien hoe we de meest creatieve borrelplanken kunnen samenstellen. Maar de praktijk laat zien, die borrelhapjes zijn er weer bij ingeschoten. Geen tijd. Druk met van alles en de tijd draait verder. Werk gaat door, de ramen moeten gezeemd, het gras gemaaid, de kinderen naar school en van school, naar de sport, naar de club, u moet zelf naar de sportschool, nog even naar de fysio, noemt u het allemaal maar op. Een dag heeft 24 uur, dat lijkt heel wat, maar zo'n dag is om voor u er erg in heeft. Overvolle agenda's zonder uitzondering.

Wat nu te doen voor toch  lekkere hapjes bij de borrel?

Gelukkig is er de oplossing. Dus als er lekkere hapjes bij de borrel nodig zijn, dan is dat snel te regelen. U kunt er voor zorgen dat u niet meer zonder borrelhapjes zit. Het is snel en moeiteloos te regelen. Er is keuze voor iedereen, naar ieders smaak. Zo uitgebreid als u wilt. Dus voor de volgende keer is alles goed geregeld. Dan staat er iets klaar voor uw vrienden of familie,

U heeft het voor elkaar. De lekkerste borrelplanken naar uw eigen wens. Dus heeft u lekkere hapjes bij de borrel nodig, dan is dat zo geregeld.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram