Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Makkelijke Hapjes voor veel mensen

Wanneer u een bedrijfsfeest, evenement of een feestelijke bijeenkomst voor uw personeel wilt organiseren, wilt u dit natuurlijk fijn aankleden met een hapje en een drankje, passend bij de gelegenheid. Om het u gemakkelijk te maken kunt u een deel van de organisatie van uw bijeenkomst natuurlijk uitbesteden. Denk daarbij ook eens aan het assortiment borrelhapjes van Hapjesbesteld. Eenvoudig online te bestellen en de hapjes worden vervolgens bezorgd waar en wanneer u dat wilt.

Makkelijke borrelhapjes voor veel mensen

De organisatie van een bedrijfsfeest, evenement of bijeenkomst van uw personeel vraagt om een zorgvuldige planning en voorbereiding. Het begint natuurlijk met de aanleiding voor een feestelijke bijeenkomst. Dan volgt de feestlocatie, de aankleding en de organisatie van het evenement. De catering en het verzorgen van makkelijke borrelhapjes voor veel mensen is de volgende uitdaging waar u voor gesteld wordt. Het verzorgen van de borrelhapjes kunt u eenvoudig overlaten aan de ervaren mensen van Hapjesbesteld. Zij zorgen ervoor dat u uw gasten eenvoudig gevarieerde en lekkere hapjes voorzet. De borrelhapjes worden kant en klaar aangeleverd en het enige dat u hoeft te doen is ze uitserveren aan uw gasten. Het is de makkelijke oplossing voor een feestelijke gelegenheid met veel mensen.

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden van Hapjesbesteld zijn schier eindeloos. U kunt kiezen voor borrelhapjes in diverse uitvoeringen. Denk aan tapas, vlees- en visvarianten maar ook vegetarische alternatieven maken deel uit van ons assortiment. U kunt kiezen voor eenvoudige borrelhapjesschalen om rond te laten gaan maar ook een uitgebreid hapjesbuffet met warme en koude hapjes behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst breiden wij de borrelhapjes uit met fijne salades of een barbecue. Zo kunt u uw gasten altijd precies die hapjes aanbieden die bij passen bij uw gelegenheid en waarmee u uw gasten plezierig kunt verrassen. Geen enkel zakelijk evenement is hetzelfde, wij bieden u altijd maatwerk aan.

Andere feestelijke gelegenheden

Ook voor andere feestelijke gelegenheden verzorgt Hapjesbesteld graag uw catering. Wat bijvoorbeeld te denken voor een volledig verzorgde barbecue of een assortiment makkelijke hapjes voor een verjaardagsfeest? We verzorgen niet alleen borrelplanken voor zakelijke evenementen maar ook voor kleine gezelschappen bij u thuis. Wat te denken van een verfijnde gourmetschotel, shared dining of een eenvoudige borrelhapjesschaal. Er zijn al mogelijkheden voor borrelplanken vanaf twee personen, zodat u voor elke gelegenheid fijne borrelhapjes op tafel kunt zetten.

Bestellen

Onze website geeft een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden die we bieden. We begrijpen dat een standaardoplossing niet altijd aansluit bij het zakelijke evenement wat u voor ogen heeft. Neem daarom gerust contact met ons op zodat we uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen. Zo zorgen we er samen voor dat de bezoekers van uw bedrijfsfeest tevreden kunnen genieten van hetgeen u hen aanbiedt.

Het zal u duidelijk zijn: Hapjesbesteld is uw perfecte partner waar het gaat om lekkere makkelijke borrelhapjes voor uw bedrijfsfeest, evenement, of andere feestelijke bijeenkomst met veel mensen.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram