Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten
0184 208 500

Hapjes bestellen

Makkelijke Hapjes

Heerlijke hapjes bestellen voor elke gelegenheid, cateringservice.

Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Hapjesbesteld voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gerard Kok via info@hapjesbesteld.nl of op 085-0604827.

Hapjesbesteld

Makkelijke Hapjes

Of het nu gaat om een verjaardag, een familiefeest of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, er zijn genoeg redenen te verzinnen om een mooie borrelplank met fijne hapjes op tafel te zetten. denkt u dat dat veel werk is? Dat valt reuze mee. U kunt het uzelf gemakkelijk maken met het assortiment lekkere makkelijke borrelhapjes van Hapjesbesteld!

Makkelijke (borrel)hapjes

De gelegenheid is er, de datum van het feest is geprikt en u heeft uw gasten uitgenodigd. U bent druk, het huis moet worden opgeruimd, er wordt een keer extra schoongemaakt en in de woonkamer worden extra stoelen en tafels neergezet. De boodschappen worden gedaan, bier, wijn, frisdrank en natuurlijk nog wat extra’s voor onverwachte wensen. En dan volgt de vraag wat u naast de drankjes wilt serveren? Het vertrouwde maar saaie blokje kaas of toch maar een gemakkelijke zak chips? Een mooie borrelplank met makkelijke hapjes ziet er zoveel gezelliger uit, maar het bedenken wat er op de plank komt te liggen vraagt om inspiratie. En het maken van een plank met makkelijke hapjes kost veel tijd. Kies de volgende keer eens voor gemak en bestel een kant en klare plank met lekkere makkelijke borrelhapjes.

Mogelijkheden makkelijke Hapjes

De mogelijkheden die u bij Hapjesbesteld worden aangeboden zijn groot. Zo kunt u kiezen voor een kant en klare borrelplank met snelle makkelijke hapjes. Kies voor populaire standaard borrelhapjes, een tapas borrelplank of een schaal met luxe borrelhapjes. Maar het is ook mogelijk om zelf een combinatie samen te stellen uit de vele borrelhapjes die we per stuk aanbieden. We werken uitsluitend met verse producten en uiteraard is er voor elke smaak iets te vinden, vlees, vis, vegetarisch, wat de voorkeur van uw gasten ook is. Levering van een plank met lekkere makkelijke borrelhapjes is al mogelijk vanaf twee personen. Zo is er voor iedere gelegenheid een passend borrelgarnituur te vinden. En dat zonder dat u in de keuken hoeft te staan.

Barbecue

Ook voor andere feestelijke gelegenheden verzorgen we graag uw catering. Wat bijvoorbeeld te denken van een volledig verzorgde barbecue catering? Het enige wat u nog hoeft te doen is het vlees op de barbecue te leggen en aandacht aan uw gasten te besteden. Vlees, vis, speciaal voor de kinderen of vegetarisch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En mocht u een zakelijk evenement willen organiseren, ook daar wil Hapjesbesteld graag uw partner zijn waar het gaat om makkelijke borrelhapjes en -schotels.

Bestellen

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle lekkere makkelijke borrelhapjes die we voor u kunnen verzorgen. We bezorgen de makkelijke borrelhapjes bij u thuis of het moment dat het u uitkomt. En omdat iedere feest anders is, kunnen wij onze makkelijke borrelhapjes afstemmen op uw wensen zodat u uw gasten precies dat kunt serveren wat bij hen en bij u past. Vraag gerust om een persoonlijk advies om uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar af te stemmen.

Kortom: hapjesbesteld is uw perfecte partner waar het gaat om lekkere makkelijke borrelhapjes voor iedere gelegenheid..

Borrelhapjes

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
  • Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
  • Maandag tot en met zaterdag
  • Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)

Borrelhapjes bestellen

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.

Luxe borrelhapjes

Vanaf €45,-
Bekijken

Tapas

Vanaf €54,95
Bekijken

Borrelplanken

Vanaf €32,50
Bekijken

Vegetarische hapjes

Vanaf €16,95
Bekijken

BBQ

Vanaf €7,50
Bekijken

Eenvoudige borrelhapjesschalen

Vanaf €22,50
Bekijken
Gourmet schotel bestellen

Gourmet

Vanaf €16,95
Bekijken

Salades

Vanaf €5,-
Bekijken

Warme borrelhapjes

Vanaf €0,45
Bekijken

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.