Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Makkelijke Hapjes

Of het nu gaat om een verjaardag, een familiefeest of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, er zijn genoeg redenen te verzinnen om een mooie borrelplank met fijne hapjes op tafel te zetten. denkt u dat dat veel werk is? Dat valt reuze mee. U kunt het uzelf gemakkelijk maken met het assortiment lekkere makkelijke borrelhapjes van Hapjesbesteld!

Makkelijke (borrel)hapjes

De gelegenheid is er, de datum van het feest is geprikt en u heeft uw gasten uitgenodigd. U bent druk, het huis moet worden opgeruimd, er wordt een keer extra schoongemaakt en in de woonkamer worden extra stoelen en tafels neergezet. De boodschappen worden gedaan, bier, wijn, frisdrank en natuurlijk nog wat extra’s voor onverwachte wensen. En dan volgt de vraag wat u naast de drankjes wilt serveren? Het vertrouwde maar saaie blokje kaas of toch maar een gemakkelijke zak chips? Een mooie borrelplank met makkelijke hapjes ziet er zoveel gezelliger uit, maar het bedenken wat er op de plank komt te liggen vraagt om inspiratie. En het maken van een plank met makkelijke hapjes kost veel tijd. Kies de volgende keer eens voor gemak en bestel een kant en klare plank met lekkere makkelijke borrelhapjes.

Mogelijkheden makkelijke Hapjes

De mogelijkheden die u bij Hapjesbesteld worden aangeboden zijn groot. Zo kunt u kiezen voor een kant en klare borrelplank met snelle makkelijke hapjes. Kies voor populaire standaard borrelhapjes, een tapas borrelplank of een schaal met luxe borrelhapjes. Maar het is ook mogelijk om zelf een combinatie samen te stellen uit de vele borrelhapjes die we per stuk aanbieden. We werken uitsluitend met verse producten en uiteraard is er voor elke smaak iets te vinden, vlees, vis, vegetarisch, wat de voorkeur van uw gasten ook is. Levering van een plank met lekkere makkelijke borrelhapjes is al mogelijk vanaf twee personen. Zo is er voor iedere gelegenheid een passend borrelgarnituur te vinden. En dat zonder dat u in de keuken hoeft te staan.

Barbecue

Ook voor andere feestelijke gelegenheden verzorgen we graag uw catering. Wat bijvoorbeeld te denken van een volledig verzorgde barbecue catering? Het enige wat u nog hoeft te doen is het vlees op de barbecue te leggen en aandacht aan uw gasten te besteden. Vlees, vis, speciaal voor de kinderen of vegetarisch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En mocht u een zakelijk evenement willen organiseren, ook daar wil Hapjesbesteld graag uw partner zijn waar het gaat om makkelijke borrelhapjes en -schotels.

Bestellen

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle lekkere makkelijke borrelhapjes die we voor u kunnen verzorgen. We bezorgen de makkelijke borrelhapjes bij u thuis of het moment dat het u uitkomt. En omdat iedere feest anders is, kunnen wij onze makkelijke borrelhapjes afstemmen op uw wensen zodat u uw gasten precies dat kunt serveren wat bij hen en bij u past. Vraag gerust om een persoonlijk advies om uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar af te stemmen.

Kortom: hapjesbesteld is uw perfecte partner waar het gaat om lekkere makkelijke borrelhapjes voor iedere gelegenheid.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram