Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Heerlijke snelle koude borrelhapjes voor uw evenement.

Geeft u een gezellig feestje voor vrienden en bekenden? Of organiseert u een aangeklede borrel? Is er een receptie? Welke gelegenheid dan ook: wij hebben de geschikte hapjes voor u. Op onze site kunt u een grote keuze aan hapjes vinden, geschikt voor elke gelegenheid. Naast het feit dat wij hoge eisen stellen aan de smaak en de kwaliteit van onze hapjes, bieden wij u ook een zeer goede service. Wij zien graag tevreden klanten.

Snelle Koude borrelhapjes.

Wellicht is er een gelegenheid waarbij u liever kiest voor snelle koude borrelhapjes. Omdat uw evenement misschien plaatsvindt in een warme periode, of u heeft niet de mogelijkheid om hapjes warm te houden of om ze op te warmen. Of wellicht wilt u warme borrelhapjes afwisselen met iets frissers. Dan zijn onze koude borrelhapjes de perfecte keuze voor u. Uiteraard staan wij ook hierbij weer garant voor goede kwaliteit, heerlijke smaak en een goede service, net zoals bij onze andere arrangementen. Onze koude borrelhapjes zijn zeer gevarieerd en lekker. Uw gasten zullen genieten van alles wat er geserveerd wordt!
Bent u benieuwd naar wat wij zo allemaal aan koude borrelhapjes aanbieden? Kijk dan eens een keertje rond op onze website. Mocht u meer willen weten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We kunnen samen bespreken wat er allemaal mogelijk is.

Het oog wil ook snelle koude borrelhapjes.

Onze koude borrelhapjes smaken niet alleen fantastisch, wij zorgen er ook voor dat ze er geweldig uit zien. De presentatie is daarom ook altijd goed voor elkaar. We kunnen natuurlijk allemaal wel eens genieten van een blokje kaas of een plakje worst, maar hoe fijn is het om je tanden te zetten in een hapje dat er heerlijk uitziet, waar duidelijk aandacht aan is besteed, maar wat ook nog eens heerlijk smaakt? Wij hopen natuurlijk dat uw gasten nog lang in positieve zin napraten over uw evenement en onze hapjes zullen hier zeker aan bijdragen.

De klant is koning!

Zoals wij al eerder genoemd hebben, is onze service zeer goed. Wij bieden bezorging aan huis. Kijkt u maar eens op de website waar wij zoal bezorgen, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw regio.
Daarnaast is het mogelijk om onze catering nog uitgebreider in te zetten, zodat u werkelijk uw handen vrij kunt hebben om u met uw gasten te kunnen bezighouden. Wij ontzorgen u graag en willen dat het de gasten het naar hun zin hebben. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.
Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om op goede service te kunnen vertrouwen. Wij laten onze klanten nooit in de steek en zorgen dat het ze aan niks ontbreekt.

Hapjesbesteld.nl voor al uw gelegenheden!

Heeft u interesse in onze koude borrelhapjes? Wilt u graag weten wat er allemaal in ons assortiment te verkrijgen is? Of wilt u meer weten over onze catering? Heeft u vragen over wat u allemaal op de website kunt vinden? Of wilt u informatie over de bezorging? Kijkt u dan op www.hapjesbesteld.nl voor de contactgegevens. Hier vindt u ook alle prijzen, de inhoud van de pakketten en prachtige indrukken voor wat wij allemaal bieden. Wij hopen u dan snel te mogen begroeten op een door u georganiseerd evenement!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram