Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten
Tapas hapjes thuisbezorgen
Wat is er lekkerder dan een tafel vol tapas hapjes? Deze heerlijke minigerechtjes uit de Spaanse keuken vallen eigenlijk bij iedereen in de smaak. En er zijn zoveel mogelijkheden om van tapas te genieten. Als avondeten natuurlijk. Maar je kan ook een paar schalen tapas borrelhapjes op tafel zetten om te genieten van een lange namiddag of zomeravond...

Hoe ziet jouw perfecte tapas-selectie er uit? Lees hier wat je ook al weer allemaal kan kiezen. En krijg inspiratie om de lekkerste tapashapjes bezorgen te laten.

Wat zijn tapas ook alweer?
Als je niet elke week naar het Spaanse restaurant gaat, ben je het misschien even kwijt - wat zijn tapas? Tapas zijn kleine porties van gerechtjes, die je vaak met de hand kunt eten. In een schaaltje tapas zitten altijd een paar stuks - deze hapjes zijn bedoeld om te delen met vrienden of familie. En dat maakt het ook zulke perfecte borrelhapjes!

Eetgelegenheden die tapashapje bezorgen hebben vaak een grote selectie. Je kan jouw tapas borrelhapjes kiezen uit tot meer dan honderd keuzes. De gerechtjes zijn afkomstig uit heel Spanje, en soms ook uit Latijns- Amerika. Van stevige stoofpotjes en gehaktballen uit het rotsachtige noorden, tot zeevruchten en fruit met subtiele Moorse kruiden uit het zuiden. Er zitten altijd hapjes tussen die meteen jouw nieuwe favoriet worden!

Vlees, vis of vego: tapas hapjes zijn altijd lekker
Een goed restaurant heeft dus een enorme keuze aan tapas. Je kan kiezen uit warme of koude tapas hapjes, vlees of vegetarische gerechtjes, en voorgerechtjes of desserts. Jij bent helemaal vrij om daar je keuze in te maken - je zit nooit opgescheept met één groot bord van iets dat je eigenlijk niet zo lekker vindt.

Bekende tapas zijn vleesgerechtjes. Heerlijke gemarineerde piri piri-kipstukjes op spiesjes bijvoorbeeld, pittige chorizo-worst, of de geweldige albondigas, kleine gehaktballetjes in pittige tomatensaus. Voor de liefhebbers van vis en schelpdieren zijn er calamares (inktvisringen), gegrilde verse vis en de bekende paella met garnalen. Vegetariërs genieten van eersteklas olijven, smakelijke paddenstoelen met knoflookolie en groentestoof met diepe, rijke smaken.

Natuurlijk zijn er ook lichte salades en hapjes voor de kinderen - niemand kijkt beteuterd op z'n neus als er tapas op tafel komen!

Laat thuis lekker makkelijk tapas hapjes bezorgen
Heb je een feestje en wil je extra leuk uitpakken? Of gewoon even geen inspiratie om te koken, maar wel zin in iets heerlijks? Laat tapas gewoon thuisbezorgen. Maak je keuze uit de tientallen heerlijke mogelijkheden, en geef je bestelling door. Voor je het weet staat er een uitgebreide selectie van heerlijke Spaanse hapjes voor je klaar.

Smaakt het naar meer? Onthoud dan de allerlekkerste voor de volgende keer. En wil je ze allemaal uitproberen, dan kies je de volgende keer lekker heel iets anders... Krijg je al honger? Bestel meteen jouw eigen tapasselectie en tast toe. Buen provecho!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram