Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Tips voor de lekkerste vegetarisch hapje

Een goed vegetarisch hapje is onmisbaar bij een samenkomst of feest. Terwijl de drank rijkelijk vloeit, genieten uw gasten van de heerlijkste hapjes. Zeker wanneer de borrelplank goed gevuld is, kan het zelfs een maaltijd vervangen. Dat scheelt weer koken. Hoewel een traditionele borrelplank bestaat uit een combinatie van kazen, toastjes en stukken worst, zijn er nog veel meer opties mogelijk voor het samenstellen van de ideale borrelplank. Hieronder geven we u tips en inspiratie voor uw volgende borrel.

Vooraf vegetarisch hapje gemaakt

Het bij elkaar zoeken van borrelhapjes kan veel tijd kosten. En dan moeten de hapjes nog gemaakt worden en op een mooie manier gepresenteerd. Dat kan makkelijker. Bij ons kan u een gehele borrelplank bestellen waarbij de hapjes al bij elkaar zijn gezocht rondom een bepaalde smaak of thema. Hierbij heeft u altijd een combinatie van vlees, vis en vegetarisch. U kunt bijvoorbeeld meerdere planken bestellen zodat u een combinatie heeft van verschillende smaken. In plaats van een plank, is het ook mogelijk om een schaal te bestellen met vooraf gemaakte hapjes. Dit is vooral handig wanneer u veel gasten verwacht.

Voor ieder wat wils

Een vegetarisch hapje saai? Dat is zeker niet het geval met onze borrelhapjes. U kunt kiezen uit verschillende koude en warme vegetarische hapjes. Kies bijvoorbeeld voor onze barbecue hapjes met een variatie aan spiesen en salades. Daarnaast hebben we ook luxe vegetarische hapjes voor wanneer u de borrel iets specialer en chiquer wilt maken. Op deze manier kan u ook prima uw gasten serveren wanneer deze vegetarisch zijn. En zelfs gasten die liever vlees of vis eten zullen deze vegetarische borrelhapjes waarderen.

Zelf samengesteld

Stelt u toch liever uw eigen borrelplank samen? Dan kan u een keuze maken uit al onze hapjes. We geven als tip om te denken aan een bepaald thema of bepaald smaakpalet waarmee u uw keuzes maakt. Een mix tussen vlees-, vis, en vegetarisch is ook van belang. Kies bijvoorbeeld een combinatie van een Italiaanse schaal, een hapjesplank met mediterraanse worsten en stukken vlees en vegetarische wraps.

Voeg een warm vegetarisch hapje toe

Vaak zijn borrelplanken enkel gevuld met koude hapjes. Het is echter zeker mogelijk om ook een warm hapje toe te voegen. Dit zorgt voor een fijne afwisseling voor uw gasten. Daarnaast dient de borrelplank dan nog meer als een vervangen voor een maaltijd. Houd er wel rekening mee dat als u warme borrelhapjes besteld, dat deze van tevoren nog moeten worden opgewarmd.

Hapjesbuffet

Wilt u de avond nog specialer maken? Wanneer u een hapjestafel besteld, krijgt u een samengesteld buffet met meer dan voldoende warme en koude hapjes voor 15 personen. Het buffet bestaat uit meerdere vegetarische hapjes en ook vis en vlees. Daarnaast is het buffet aangevuld met salades en kleine broodjes. Op deze manier heeft u voldoende hapjes voor iedereen en zijn de hapjes ook passend bij elkaar samengesteld. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan een gevarieerde presentatie, zodat uw hapjestafel de show speelt bij uw borrel.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram