Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Vegetarische Catering  en lekker, een supercombinatie!

Het is bij iedereen bekend dat steeds meer mensen kiezen voor een vegetarisch dieet. Sommigen merken dat vlees niet goed valt en vele anderen kiezen hiervoor uit principiële overwegingen. Minder vlees eten is niet alleen goed voor het milieu maar kan ook een positief effect op uw gezondheid hebben. Misschien organiseert u een evenement voor uw werknemers en zijn velen van hen overgestapt op een vegetarische leefstijl. Of in uw kennissenkring kent u meerdere mensen die geen vlees meer eten. Of u eet zelf vegetarisch! U wil graag dat mensen zelf kunnen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Uiteraard kunt u daarvoor heel goed bij ons terecht: wij laten uw gasten genieten van onze geheel vegetarische catering.

Uw vegetarische catering wensen staan voor op

U heeft misschien al eens op onze website gekeken. Dan heeft u gezien dat er veel keuze is qua vegetarische mogelijkheden. U kunt kiezen voor de luxe vegetarische hapjes, voor de vegetarische borrelhapjes, voor overheerlijke wraps en ook voor een vegetarische barbecue. Een vegetarische barbecue, hoor ik u denken? Jazeker! Er zijn zeer smakelijke mogelijkheden voor op de grill. Wat dacht u van een heerlijke groentespies? Of een gemarineerd groentepannetje? Het is heerlijk als u het op de BBQ bereidt. Onze vegetarische borrelhapjes vallen ook altijd zeer in de smaak bij de gasten. Vegetarische maaltijden verzorgen wij ook graag voor u. Waar u ook voor kiest bij ons: u kiest voor smaak, kwaliteit, service en een mooie presentatie. Precies zoals u gewend bent.

Hoge Vegetarische catering kwaliteit zorgt voor extra smaak.

Als u ons vraagt om de catering te verzorgen, bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij werken altijd met dagverse producten, zodat u ervan uit kunt gaan dat onze hapjes en maaltijden vers zijn. Daarmee is de smaak ook gegarandeerd goed. Wij willen graag dat uw gasten zich heerlijk in de watten gelegd voelen. Dat u en uw gasten genieten van al het heerlijks dat wij uw bieden. Wij zorgen ook altijd voor lekkere en soms bijzondere combinaties waarbij de smaak voorop staat. U zult verrast zijn door alles wat er mogelijk is. Heeft u al gekeken op www.hapjesbesteld.nl?

Service zoals het hoort

Bij ons staat de klant centraal. U kunt daarom ook met al uw vragen en wensen bij ons terecht. Misschien heeft u wel gasten met specifieke dieetwensen. Daar kunnen we dan de opties voor bekijken. En wist u bijvoorbeeld al dat u de complete catering aan ons kunt overlaten? Wij verzorgen dan niet alleen de hapjes en het eten maar ook de drank. Uiteraard zorgen we dat alles weer keurig opgeruimd wordt naderhand. U heeft volledig uw handen vrij om van uw georganiseerde evenement te genieten.
Uiteraard bezorgen wij alles bij u. Kijkt u eens op onze website waar wij zoal komen. En neemt u ook contact met ons op als u daar vragen over heeft. Dat kan van maandag tot en met zaterdag. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken wat er allemaal mogelijk is. Heeft u geen mogelijkheid om te bellen of zijn wij onverhoopt niet direct te bereiken? Vul dan het contactformulier in met al uw vragen. Deze vindt u onder het kopje ‘contact’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hopen u snel te zien op uw evenement!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram