De lekkerste Borrelhapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken dagverse producten
0184 208 500

Hapjes bestellen

Vegetarische catering

Heerlijke vegetarische hapjes, barbecue of buffet bestellen voor elke gelegenheid,

Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Hapjesbesteld voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gerard Kok via info@hapjesbesteld.nl of telefonisch op 0184208500

Hapjesbesteld

Vegetarische Catering en lekker, een supercombinatie!

Het is bij iedereen bekend dat steeds meer mensen kiezen voor een vegetarisch dieet. Sommigen merken dat vlees niet goed valt en vele anderen kiezen hiervoor uit principiële overwegingen. Minder vlees eten is niet alleen goed voor het milieu maar kan ook een positief effect op uw gezondheid hebben. Misschien organiseert u een evenement voor uw werknemers en zijn velen van hen overgestapt op een vegetarische leefstijl. Of in uw kennissenkring kent u meerdere mensen die geen vlees meer eten. Of u eet zelf vegetarisch! U wil graag dat mensen zelf kunnen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Uiteraard kunt u daarvoor heel goed bij ons terecht: wij laten uw gasten genieten van onze geheel vegetarische catering.

Uw vegetarische catering wensen staan voor op

U heeft misschien al eens op onze website gekeken. Dan heeft u gezien dat er veel keuze is qua vegetarische mogelijkheden. U kunt kiezen voor de luxe vegetarische hapjes, voor de vegetarische borrelhapjes, voor overheerlijke wraps en ook voor een vegetarische barbecue. Een vegetarische barbecue, hoor ik u denken? Jazeker! Er zijn zeer smakelijke mogelijkheden voor op de grill. Wat dacht u van een heerlijke groentespies? Of een gemarineerd groentepannetje? Het is heerlijk als u het op de BBQ bereidt. Onze vegetarische borrelhapjes borrelhapjes vallen ook altijd zeer in de smaak bij de gasten. Vegetarische maaltijden verzorgen wij ook graag voor u. Waar u ook voor kiest bij ons: u kiest voor smaak, kwaliteit, service en een mooie presentatie. Precies zoals u gewend bent.

Hoge Vegetarische catering kwaliteit zorgt voor extra smaak.

Als u ons vraagt om de catering te verzorgen, bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij werken altijd met dagverse producten, zodat u ervan uit kunt gaan dat onze hapjes en maaltijden vers zijn. Daarmee is de smaak ook gegarandeerd goed. Wij willen graag dat uw gasten zich heerlijk in de watten gelegd voelen. Dat u en uw gasten genieten van al het heerlijks dat wij uw bieden. Wij zorgen ook altijd voor lekkere en soms bijzondere combinaties waarbij de smaak voorop staat. U zult verrast zijn door alles wat er mogelijk is. Heeft u al gekeken op www.hapjesbesteld.nl?

Service zoals het hoort

Bij ons staat de klant centraal. U kunt daarom ook met al uw vragen en wensen bij ons terecht. Misschien heeft u wel gasten met specifieke dieetwensen. Daar kunnen we dan de opties voor bekijken. En wist u bijvoorbeeld al dat u de complete catering aan ons kunt overlaten? Wij verzorgen dan niet alleen de hapjes en het eten maar ook de drank. Uiteraard zorgen we dat alles weer keurig opgeruimd wordt naderhand. U heeft volledig uw handen vrij om van uw georganiseerde evenement te genieten.
Uiteraard bezorgen wij alles bij u. Kijkt u eens op onze website waar wij zoal komen. En neemt u ook contact met ons op als u daar vragen over heeft. Dat kan van maandag tot en met zaterdag. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken wat er allemaal mogelijk is. Heeft u geen mogelijkheid om te bellen of zijn wij onverhoopt niet direct te bereiken? Vul dan het contactformulier in met al uw vragen. Deze vindt u onder het kopje ‘contact’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hopen u snel te zien om uw evenement te bespreken.

Borrelhapjes

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
  • Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
  • Maandag tot en met zaterdag
  • Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)

Borrelhapjes bestellen

Heerlijke vegetarische hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.

Luxe borrelhapjes

Vanaf €45,-
Bekijken

Tapas

Vanaf €54,95
Bekijken

Borrelplanken

Vanaf €32,50
Bekijken

Vegetarische hapjes

Vanaf €16,95
Bekijken

Eenvoudige borrelhapjesschalen

Vanaf €22,50
Bekijken
Gourmet schotel bestellen

Gourmet

Vanaf €16,95
Bekijken

Salades

Vanaf €5,-
Bekijken
partypan bestellen

Warme borrelhapjes

Vanaf €0,45
Bekijken

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.