Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Elke verjaardag wordt bijzonder met onze verjaardagshapjes!

Een verjaardag is eigenlijk altijd een bijzondere gelegenheid. Het leven moet immers gevierd worden. Elk jaar weer! Sommige mensen vieren het elk jaar uitgebreid, anderen vieren bijzondere jaren op een speciale wijze en weer anderen vieren hun verjaardag het liefst wat intiemer, in kleinere kring. We kennen natuurlijk allemaal de blokjes kaas en plakjes worst, de augurkjes in ham gerold en de hapjes uit de frituur. En met deze klassiekers maak je altijd wel iemand blij, want dat vinden de meesten wel lekker. Maar soms mag het ook wel wat specialer of wat luxer. En hoe leuk is het om het eens een keer wat uitgebreider aan te pakken en uw gasten te trakteren op bijzondere hapjes? Als u dat wilt, bent u bij ons aan het juiste adres!

De keuze aan verjaardagshapjes is enorm.

Wij weten dat u uw gasten allemaal blij wil maken. Er zijn mensen met verschillende wensen. Zo hebt u misschien echte vleeseters in uw vriendenkring, maar misschien ook mensen die bewust voor een vegetarische leefstijl gaan. Er zijn mensen die dol zijn op vis, een lekkere frisse snack, maar er zijn ook gasten die juist van een warm hapje houden.
Uiteraard kunt u bij ons alle kanten op. Heeft u al gekeken naar de borrelplanken? Naar de luxe borrelhapjes of de hapjesbuffetten? Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen om te zien welke combinaties er allemaal mogelijk zijn. Hoe leuk is het als vrienden denken: “Gezellig! Hapjes verjaardag, want we worden altijd verwend!”

Hapjes voor op verjaardag, drankjes kunnen er ook bij.

Het leuke van het vieren van een feestje is dat u vooral blije mensen om u heen hebt, die het leuk vinden weer eens even met elkaar bij te kletsen. Maar als gastheer of gastvrouw ben u vaak ook druk bezig met het verzorgen van uw gasten als het gaat om eten of drinken. Wist u dat u ook de complete catering van uw verjaardagsfeest aan ons kunt overlaten? Wij regelen de drank indien gewenst ook. Na uw feestje heeft u geen omkijken naar alle achtergebleven vaat, wij ruimen alles op en zorgen dat u zorgeloos kunt genieten en dat u zich optimaal met uw gasten kunt bezighouden, zonder steeds bezig te zijn met hapjes en drankjes en het opruimen van allerlei zaken. Dus als u écht eens wilt uitpakken, dan weet u dat ook dat tot de mogelijkheden behoort.

Lekker, mooi en kwalitatief geweldig.

Bij al onze mogelijkheden qua hapjes staat één ding voorop: de kwaliteit moet goed zijn. Daarom werken wij alleen met verse producten. U kunt er dus vanuit gaan dat de hapjes van zeer goede kwaliteit zijn. Dat komt de smaak ook ten goede. Alles draagt bij aan de ultieme smaakbeleving: de presentatie, de versheid van de door ons gebruikte producten en natuurlijk de goede service. Wij willen dat u en uw gasten zeer tevreden zijn over wat we u bieden op uw verjaardag.

Kunnen we u van dienst zijn?

Bent u enthousiast geworden door onze verjaardagshapjes? Kijkt u dan eens op onze website wat wij allemaal te bieden hebben. U zult verrast zijn door alle mogelijkheden! Heeft u al gezien of wij bij u in de buurt bezorgen? Ook dat staat allemaal op www.hapjesbesteld.nl. Neemt u ook vooral contact met ons op als u vragen heeft. We kunnen samen kijken naar uw wensen en hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag voor u bereikbaar. Ook kunt u een contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens op uw verjaardagsfeest!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram