Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Gourmet bestellen

Gourmetten is altijd een feestelijke maaltijd. Veel mensen doen het daarom vaak met kerst, Pasen of een andere feestdag. Maar waarom zou je op een feestdag wachten om te gourmetten? In principe kan dat natuurlijk elke dag. Vooral met een grote groep is het leuk, omdat je als gastvrouw of -heer niet in de keuken hoeft te staan, terwijl je gasten zitten te wachten op het eten. Daarnaast kan elke gast zelf kiezen, wat ze willen eten en kunnen ze het zelf klaar maken. Om succesvol te gourmetten met je gasten heb je echter wel veel nodig. Natuurlijk een of meerdere gourmetstellen, maar ook allerlei lekkere dingen om te eten.

Wat heb je nodig om te gourmetten?

Voor een succesvolle gourmet is vooral het gourmet vlees erg belangrijk. Het formaat moet aangepast zijn, zodat het in je pannetje past en veel variatie wordt vaak gewaardeerd. Denk aan een lekker hamburgertje, een gemarineerd stukje kip en een mini-slavink. Een worstje, een cordon bleu of sappig stukje biefstuk kunnen de meeste gasten ook waarderen. Met gourmet vlees van goede kwaliteit heb je de helft al gewonnen. Het vlees kun je nog aanvullen met vis of garnalen. Vooral als je met kinderen gourmet wordt pannenkoekenbeslag erg gewaardeerd. Verder vul je de gourmet aan met stokboord en kruidenboter. Met een assortiment aan sauzen kan iedereen kiezen, wat ze lekker vinden. Daarnaast is een salade en wat rauwkost wel lekker om even los te komen van de sterke vleessmaak. Met wat groente, zoals champignons, prei en paprika kan elke gast zijn eigen overheerlijke creaties maken.

Gourmet bestellen

Krijg je al de zenuwen als de bovenstaande lijst met benodigdheden leest? Dan kun je het jezelf ook makkelijk maken en gewoon de gourmet bestellen. Zeker als je veel gasten krijgt, heb je ten slotte al genoeg te doen. Je kunt er voor kiezen om alleen het gourmet vlees te bestellen. Dan krijg je een assortiment met verschillende soorten vlees, waar iedereen van zal smullen. Zelf zorg je voor de andere zaken, zoals brood en salades. Maar je kun ook een complete gourmet bestellen. Dan krijg je verschillende soorten gourmet vlees en vis, aangevuld met salades, diverse sauzen en allerlei bijgerechten, zoals stokbrood, eieren en gesneden groente. Zo kun je je gasten uitgebreide keuze geven, terwijl je er zelf verder niets voor hoeft te doen. Jij hoeft alleen voor het drinken te zorgen. Je kunt zelfs het gourmetstel en de borden met bestek bijbestellen. Deze mag je vies weer teruggeven, zodat je ook nog eens niet af hoeft te wassen. Wat een luxe!

Welke gourmet pakketten zijn er?

Als je hebt besloten, dat je het jezelf gunt om de gourmet te bestellen, dan heb je nog keuze uit verschillende pakketten. De vlees-vis gourmet geeft je vier verschillende soorten vlees en vier verschillende soorten vis met sauzen, bijgerechten en salades. De basis gourmet biedt jou maar liefst negen soorten vlees, waaronder een cordon bleu, hamburger met broodje en een gemarineerd bieflapje. Ook dit pakket is inclusief saus, salade en bijgerechten. Wil je het extra feestelijk maken? Dan kies je natuurlijk voor het gourmet luxe pakket. Met dit pakket krijg je zes verschillende luxe soorten gourmet vlees, zoals een varkenshaas medaillon, lamskotelet en kip cordon blue en een met spek omwikkelde geitenkaas. Ook de sauzen zijn luxe met onder andere honing-mosterdsaus. Zo kun je gezellig met je gasten gourmetten zonder dat je er veel werk van hebt.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram