Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Lekkere borrelhapjes bestel je simpel en snel online!

Feestje, avondje voetbal kijken, netwerkborrel of andere gelegenheid waar lekkere borrelhapjes bij horen? Zowel voor particulieren als bedrijven zetten wij binnen no time de beste lekkernijen op tafel. Daarbij wordt aan ieders wensen voldaan. Hapjes bestellen doe je dus snel en simpel online!

Lekkere borrelhapjes, thuis en op het werk

De professionele keuken van Hapjesbesteld is een geoliede machine die alle soorten gezelschappen en gelegenheden in een handomdraai van fantastische snacks en andere hapjes voorziet. Of dat nu voor een familiefeestje, spontane borrel of feestelijke aangelegenheid in het bedrijfsleven is. Denk aan een presentatie, een netwerkborrel, jubileum of bedrijfsfeest. In de huiselijke sfeer noemen we een buurtbarbecue, een gourmet-avond of gezellig avondje voetbal kijken. Uitbesteden van dit klusje scheelt niet alleen tijd, het heeft ook nog een verrassende factor.

Passie voor Lekkere borrelhapjes

Fingerfood, borrelplanken, antipasti, tapas, vegetarische hapjes, Hapjesbesteld vindt er een passie in het anderen naar de zin te maken. Onze chefs houden daarbij rekening met alle wensen van de afnemer. Vanzelfsprekend qua hoeveelheid, maar ook als het om de inhoud gaat. We denken mee met de klant, weten precies wat bij welke gelegenheid past en gaan met onze tijd mee. Geen hapjes-trend ontkomt aan onze aandacht. Daarbij ligt de nadruk op dagverse ingrediënten van hoge kwaliteit.

Vegetarische hapjes

Zo zijn er trends gaande op het gebied van superfood en veganistisch en vegetarisch eten. Voor een ander is het wellicht hogere wiskunde om daar een weg in te vinden, voor Hapjesbesteld geen enkele moeite. Kleurige en bovendien heerlijke groentespiesjes, salades, fruit, noten en kazen, de mogelijkheden zijn talrijk. Ook met andere dieetwensen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrij, zijn we vanzelfsprekend bekend, alsmede met de aanwezigheid van kinderen en hun voorkeuren.

Hoe bestellen?

Een belangrijk deel van de geoliede machine die Hapjesbesteld heet is de bestelservice. Gemak en snelheid zijn daarbij onze speerpunten. Via de knop Bestellen en Bezorgen is het aanbod in één oogopslag zichtbaar. Een borrelplank voor enkele personen is met enkele clicks geregeld, wie een groot gezelschap van passende hapjescatering wil voorzien, vraagt simpelweg een offerte aan en ontvangt snel antwoord met eventueel persoonlijk advies. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we ontzorgen, de klant iets uit handen nemen. Een bedrijfsmatig evenement van hapjes voorzien is voor ons letterlijk en figuurlijk dagelijkse kost.

Wereldse keuken

We mogen onze keuken met trots een wereldkeuken noemen, of een wereldse keuken, omdat de chefs zich laten inspireren door keukens uit alle windstreken. (Zuid-)Amerikaanse invloeden ziet men terug in ons barbecue-aanbod, de Franse keuken in de kazen en salades. We bereiden diverse Italiaanse hapjes die we antipasti noemen, zoals de klassieke bruschetta. Denk ook aan typisch Spaanse tapas met de beste vleessoorten. We halen de Zuid-Europese borrelcultuur naar Nederland en brengen die vervolgens bij de mensen thuis! Zo nu en dan zijn er ook Oosterse elementen te proeven. Een echte wereldkeuken staat immers nooit stil.

'If it looks good, it tastes good'

Kortom: voor een gezellige en tevens professionele borrelplank of hapjesschaal is er Hapjesbesteld: de hapjeskeuken die van alle markten thuis is, graag met de klant meedenkt en openstaat voor suggesties. De bezorgde hapjes zien er altijd uit om direct op aan te vallen. Presentatie en kleur zijn belangrijk, want, zoals topchef Gordon Ramsay het uitdrukt: if it looks good, it tastes good. Zijn er vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet het contactformulier op deze website in te vullen of rechtstreeks een mail te sturen naar info@hapjesbesteld.nl. Liever een medewerker spreken? Even bellen mag ook!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram