Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten
0184 208 500

Hapjes bestellen

Lekkere hapjes

Heerlijke hapjes bestellen voor elke gelegenheid, cateringservice.

Heeft u binnenkort een evenement en bent u benieuwd naar wat Hapjesbesteld voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Gerard Kok via info@hapjesbesteld.nl of op 085-0604827.

Hapjesbesteld

Lekkere Hapjes voor uw bedrijfsfeest, receptie, beurscatering of jubileum? Wij regelen alles van A tot Z!

Lekkere hapjes
Via mijn werk als office manager moet ik regelmatig eten bestellen voor bijeenkomsten bij ons op kantoor. Vaak zijn dat verschillende orders voor verschillende soorten publiek. Soms gaat het om een super de luxe lunch, soms om een groot lopend buffet en soms gaat het over gewoon lekkere hapjes voor bij een gezellige borrel met mensen uit het bedrijfsleven.

Cateringservice voor Lekkere Hapjes
Wat ik heb ondervonden is dat het ene cateringbedrijf het andere niet is. Ik heb ontdekt dat je heel gedetailleerd moet kijken naar wat ze nou eigenlijk bieden, die cateringbedrijven. Want het kan verschillen! Pas dus op en bestel bij de juiste leverancier. Ik heb dit dor schade en schande zelf aan den lijve ondervonden. Doordat ik op mijn werk zoveel met catering te maken heb, bestel ik voor feestjes thuis lekkere hapjes van dezelfde leverancier als op mijn werk. Mijn favoriete cateringbedrijf dat met kop en schouders uitsteekt boven alle andere bedrijven, is Hapjesbesteld.nl. Ik doe al jaren zaken met ze. Ik heb ze zelfs op mijn eigen bruiloft laten cateren!

Catering inhuren voor Lekkere hapjes
Dus hoe zit dat nou in elkaar, een cateringbedrijf inhuren voor een feestje of vergadering? Ik kijk zelf eigenlijk altijd eerst naar het soort mensen die je verwacht op de bijeenkomst. Ik zal een aantal voorbeelden noemen. Bij buitenlandse gasten zoals zakenrelaties uit de Verenigde Staten, hoef je niet met rauwe haring met uitjes aan te komen. En voor mensen die geen vlees eten moet je ook opties hebben. Voor mensen met voedselallergieën moet je ook rekening houden met de selectie lekkere hapjes die je aanbiedt. Het is dus van groot belang dat je zelf inventariseert wat de criteria zijn voor een succesvolle, heerlijke hapjes. Heb je dus een gelegenheid met een gemêleerd publiek, laat dat dan weten aan je cateraar. Ik heb zelf altijd overlegd met Hapjesbesteld.nl over het assortiment lekkere hapjes dat ik wil zien op mijn gelegenheden. Ze hebben gewoon het beste assortiment zodat er altijd iets bij zit waarmee je precies een schot in de roos hebt. Zij zijn echt mijn specialist geworden! Niet alleen in lekkere hapjes, maar zeker ook in wat je moet aanbieden voor welk soort publiek. Uiteraard is het altijd een uitgebreide selectie geworden waarbij er voor iedereen genoeg te snacken viel. Eigenlijk zijn er voorbeelden te over en is het leuk om er zelf bij betrokken te zijn. Het is een heel mooi gezicht dat op een feestje er een mooie plank rondgaat met pittige lekkere hapjes voor iedereen. En om dan de gezichten van de mensen te zien zodra ze een hap in hun mond steken… Kwaliteit kun je niet betwisten. Daar kan niets tegenop! Ik krijg altijd complimentjes over hoe verzorgd alles er uit ziet en hoe ontzettend lekker de lekkere hapjes van Hapjesbesteld zijn. Ik strijk dus eigenlijk de eer op die aan hen toekomt. Ik heb De Gelegenheid vanaf de eerste keer dat ik bij hun heb besteld, altijd op de hoogte gehouden wat ik goed vond en wat ik de volgende keer opnieuw wilde bestellen. De Gelegenheid heeft altijd naar mijn vragen geluisterd, ze hebben iedere keer oplossingen geboden waar ik erg blij mee ben. En niet verder vertellen hoor, maar in mijn stamkroeg kennen ze Hapjesbesteld inmiddels ook; We hebben een flink aantal gezellige feestjes uitstekend laten cateren door deze lekkere hapjes . Serieus een aanrader als je op en top verzorgd voor de dag wilt komen.

Borrelhapjes

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
  • Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
  • Maandag tot en met zaterdag
  • Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)

Borrelhapjes bestellen

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.

Luxe borrelhapjes

Vanaf €45,-
Bekijken

Tapas

Vanaf €54,95
Bekijken

Borrelplanken

Vanaf €32,50
Bekijken

Vegetarische hapjes

Vanaf €16,95
Bekijken

BBQ

Vanaf €7,50
Bekijken

Eenvoudige borrelhapjesschalen

Vanaf €22,50
Bekijken
Gourmet schotel bestellen

Gourmet

Vanaf €16,95
Bekijken

Salades

Vanaf €5,-
Bekijken

Warme borrelhapjes

Vanaf €0,45
Bekijken

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.