Heerlijke hapjes
Maandag tot en met zaterdag
Persoonlijk advies!
Wij gebruiken verse producten

Zakelijke premium catering

Wilt u zelf de luxe borrelhapjes samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan altijd open voor suggesties en bespreken graag de mogelijkheden.

Lekkere Hapjes voor uw bedrijfsfeest, receptie, beurscatering of jubileum? Wij regelen alles van A tot Z! 

Lekkere hapjes

 Via mijn werk als office manager moet ik regelmatig eten bestellen voor bijeenkomsten bij ons op kantoor. Vaak zijn dat verschillende orders voor verschillende soorten publiek. Soms gaat het om een super de luxe lunch, soms om een groot lopend buffet en soms gaat het over gewoon lekkere hapjes voor bij een gezellige borrel met mensen uit het bedrijfsleven.

  Cateringservice voor Lekkere Hapjes:

 Wat ik heb ondervonden is dat het ene cateringbedrijf het andere niet is. Ik heb ontdekt dat je heel gedetailleerd moet kijken naar wat ze nou eigenlijk bieden, die cateringbedrijven. Want het kan verschillen! Pas dus op en bestel bij de juiste leverancier. Ik heb dit dor schade en schande zelf aan den lijve ondervonden. Doordat ik op mijn werk zoveel met catering te maken heb, bestel ik voor feestjes thuis lekkere hapjes van dezelfde leverancier als op mijn werk. Mijn favoriete cateringbedrijf dat met kop en schouders uitsteekt boven alle andere bedrijven, is Hapjesbesteld.nl. Ik doe al jaren zaken met ze. Ik heb ze zelfs op mijn eigen bruiloft laten cateren!

 Catering inhuren voor Lekkere hapjes

Dus hoe zit dat nou in elkaar, een cateringbedrijf inhuren voor een feestje of vergadering? Ik kijk zelf eigenlijk altijd eerst naar het soort mensen die je verwacht op de bijeenkomst. Ik zal een aantal voorbeelden noemen. Bij buitenlandse gasten zoals zakenrelaties uit de Verenigde Staten, hoef je niet met rauwe haring met uitjes aan te komen. En voor mensen die geen vlees eten moet je ook opties hebben. Voor mensen met voedselallergieën moet je ook rekening houden met de selectie lekkere hapjes die je aanbiedt. Het is dus van groot belang dat je zelf inventariseert wat de criteria zijn voor een succesvolle, heerlijke hapjes. Heb je dus een gelegenheid met een gemêleerd publiek, laat dat dan weten aan je cateraar. Ik heb zelf altijd overlegd met Hapjesbesteld.nl over het assortiment lekkere hapjes dat ik wil zien op mijn gelegenheden. Ze hebben gewoon het beste assortiment zodat er altijd iets bij zit waarmee je precies een schot in de roos hebt. Zij zijn echt mijn specialist geworden! Niet alleen in lekkere hapjes, maar zeker ook in wat je moet aanbieden voor welk soort publiek. Uiteraard is het altijd een uitgebreide selectie geworden waarbij er voor iedereen genoeg te snacken viel. Eigenlijk zijn er voorbeelden te over en is het leuk om er zelf bij betrokken te zijn. Het is een heel mooi gezicht dat op een feestje er een mooie plank rondgaat met pittige lekkere hapjes voor iedereen. En om dan de gezichten van de mensen te zien zodra ze een hap in hun mond steken… Kwaliteit kun je niet betwisten. Daar kan niets tegenop! Ik krijg altijd complimentjes over hoe verzorgd alles er uit ziet en hoe ontzettend lekker de lekkere hapjes van Hapjesbesteld zijn. Ik strijk dus eigenlijk de eer op die aan hen toekomt. Ik heb De Gelegenheid vanaf de eerste keer dat ik bij hun heb besteld, altijd op de hoogte gehouden wat ik goed vond en wat ik de volgende keer opnieuw wilde bestellen. De Gelegenheid heeft altijd naar mijn vragen geluisterd, ze hebben iedere keer oplossingen geboden waar ik erg blij mee ben. En niet verder vertellen hoor, maar in mijn stamkroeg kennen ze Hapjesbesteld inmiddels ook; We hebben een flink aantal gezellige feestjes uitstekend laten cateren door deze lekkere hapjes  . Serieus een aanrader als je op en top verzorgd voor de dag wilt komen.

Waarom uw catering laten verzorgen door Hapjesbesteld.nl?

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk.
Persoonlijk & vrijblijvend advies voor je Business Event
Maandag tot en met zaterdag
Hapjesbesteld zit al meer dan 30 jaar in het vak (Kokservaring)
Vraag een offerte aan

Heerlijke hapjes voor alle zakelijke events

Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken. Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Dat is de service die u mag verwachten van onze catering.
Luxe borrelhapjes
Hapjesbuffetten
Tapas
Borrelplanken
Vegetarische hapjes
magnifiercrossarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram